Play Video

Zaterdag 11 februari 2023

Sint-Pieters-Leeuw (Brussel)

De Global Leadership Summit is er voor iedereen die ernaar verlangt om in zijn eigen omgeving van invloed te zijn en te groeien in leiderschap. Tijdens de GLS krijg je waardevolle inzichten, principes en tools aangereikt om je leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Kom en laat je inspireren – alleen of met je team! 

In augustus vond de Global Leadership Summit plaats. Rechtstreeks vanuit Amerika werd deze digitale conferentie wereldwijd door meer dan 400 duizend leiders gevolgd.  Ons verlangen is om juist in deze tijd een GLS neer te zetten die aansluit bij wat leiders nodig hebben: een Summit die visie en focus geeft. 

Boeiend en gevarieerd SprekersAanbod 2023

De Global Leadership Summit levert met zijn aanbod van internationale topsprekers een unieke bijdrage aan de ontwikkeling van leiders wereldwijd. Ieder jaar brengt de GLS inspirerende sprekers uit kerk, wetenschap, bedrijfsleven en maatschappij samen; mannen en vrouwen die hun best lessons delen over actuele thema’s en onderwerpen

Craig Groeschel

Oprichter en senior pastor Life.Church; host Leadership Podcast; bestsellerauteur

Craig Groeschel is oprichter en senior pastor van Life.Church, in 2021 door Glassdoor uitgeroepen tot de beste plaats om te werken in de categorie kleine en middelgrote bedrijven. Life.Church staat bekend om de manier waarop ze de nieuwste technologie inzet, zoals de YouVersion Bijbel App die meer dan een half miljard keer is gedownload. Hij wordt wereldwijd erkend als leider van leiders en reist namens de Global Leadership Summit de wereld rond waarbij hij pleit voor het toerusten van leiders in elke sector van de samenleving. Hij is ook de host van de Craig Groeschel Leadership Podcast. Zijn laatste New York Times bestseller heet Lead Like It Matters.

Vanessa van edwards

Oprichter en gedragsonderzoeker Science of People; spreker; bestsellerauteur

Vanessa Van Edwards is bestsellerauteur van het boek Captivate: The Science of Succeeding With People, dat inmiddels vertaald is in 16 talen. Meer dan 36 miljoen mensen hebben haar gezien op YouTube en in haar TED Talk, die viraal ging. Haar onderzoekslab Science of People kreeg aandacht van onder andere Fast Company, Inc., USA Today, Entrepreneur Magazine, CNN en CBS. Al meer dan tien jaar houdt ze wereldwijd bedrijfstrainingen en workshops, o.a. bij SXSW en MIT, en bij bedrijven als Google, Dove, Microsoft en Comcast. Haar meest recente boek is getiteld Cues: Master the Secret Language of Charismatic Communication.

Jon Acuff

Leiderschapsexpert; Inc. Top 100 spreker leiderschap; bestsellerauteur

Jon Acuff is bestsellerauteur van zeven boeken, waaronder zijn nieuwste uitgave Soundtracks: The Surprising Solution to Overthinking. Al meer dan twintig jaar helpt hij wereldmerken om hun verhaal te vertellen, waaronder The Home Depot, Bose, and Staples. Hij staat in de Inc. magazine Top 100 als spreker over leiderschap, en sprak inmiddels wereldwijd voor honderdduizenden mensen tijdens conferenties en in bedrijven zoals FedEx, Nissan, Microsoft, Chick-fil-A, Nokia, en Comedy Central. Ook schrijft hij voor Time, Harvard Business Review, Fast Company, Reader’s Digest, en MSNBC. Zijn volgers op social media waarderen hem om zijn unieke mix van humor, eerlijkheid en hoop.