27. feb. 2021

ONLINE 

13:00u -18:00u

Op 6 en 7 augustus vond de Global Leadership Summit plaats. Rechtstreeks vanuit Amerika werd deze digitale conferentie wereldwijd door meer dan 400 duizend leiders gevolgd. Door het feit, dat het niet mogelijk is om de GLS live te organiseren hebben we besloten om uw de GLS online aan te bieden. Ons verlangen is om juist in deze tijd een GLS neer te zetten die aansluit bij wat leiders nodig hebben: een Summit die visie en focus geeft.

Boeiend en gevarieerd Sprekers Aanbod 2020/21

De GLS staat bekend om de unieke mix van topsprekers uit allerlei vakgebieden en achtergronden: uit kerk, samenleving, bedrijfsleven en wetenschap. Dit jaar zijn onder andere Graig Groeschel en Albert Tate, voorgangers van kerken en invloedrijke bedieningen. Daarnaast ook jonge inspirators als Sadie Robertson Huff (influencer) en sprekers uit de zakelijke wereld en wetenschap zoals, Rory Vaden, Vanessa Van Edwards en Dr. Tomas Chamorro-Premuzic. Dit zijn de sprekers die voor België zijn uitgekozen en via video-projectie met Nederlandse ondertiteling te volgen zijn. Hun toespraken bieden een unieke mix van visie, bemoediging, inspiratie en praktische vaardigheden die u onmiddellijk kunt toepassen.

Play Video

Craig Groeschel

Oprichter& senior pastor, Life.Church; bestsellerauteur

Craig Groeschel is oprichter en senior pastor van Life.Church, een kerk die mensen overal ter wereld berijkt met hun diensten en de YouVersion Bibel App. Glassdoor plaatst hem in de top 10 van CEO’s in kleine en middel­grote Amerikaanse bedrijven. Als voorman van de Global Leadership Summit breekt hij een lans voor leiderschaps­ontwikkeling in alle sectoren van de samen­leving. Hij presenteert de  Craig Groeschel Leadership Podcast met meer dan 1,5 miljoen downloads per maand, en is bestsellerauteur. Zijn laatste boek: Dangerous Prayers.

Play Video

RORY VADEN

Medeoprichter Brand Builders Groupe; Hall of Fame spreker bestsellerauteur

Vaden is een erkend expert in bedrijfs­strategie en leiderschap, en helpt leiders om hun invloed te vergroten en meer respect, vertrouwen en erkenning te krijgen. Wall Street Journal, Forbes, CNN, Entrepreneur, Inc. en Fox News hebben aandacht aan zijn inzichten besteed. Inc. Magazine noemt hem als een van de top 100 leiderschaps­sprekers ter wereld, en volgens Entrepreneur Magazine is hij ‘een van ’s werelds vooraan­staande denkers over productiviteit’. Vadens laatste boek heet Procrastinate on Purpose: 5 Permissions to Multiply Your Time.

Play Video

Vanessa Van Edwards

Bestsellerauteur, hoofd gedragsonderzoeker Science of people

Vanessa is hoofdonderzoeker bij Science of People, een onder­zoeks­lab naar menselijk gedrag; hun onderzoek helpt leiders hun sociale vaardig­heden onder de knie te krijgen. Onder andere CNN, NPR, Fast Company en Entrepreneur Magazine hebben aandacht besteed aan haar inno­vatieve werk. Ze spreekt regel­matig voor bedrijven als Google, Facebook, Comcast en Microsoft. Ze heeft een weten­schappelijk gefundeerd kader ontwikkeld voor het begrijpen van verschillende persoon­lijkheid­stypen met het doel ons EQ en onze communicatie­vaardigheden te verbeteren. Ze is best­seller­auteur van Captivate: The Science of Succeeding with People.

Play Video

KAKÁ

Braziliaanse ex-voetballer; FIFA Wereldvoetballer van het jaar

Braziliaanse voetballegende bekend als Kaká, hij is een van de acht spelers in de geschiedenis die de Ballon d’Or, de FIFA World Cup en de Champions League hebben gewonnen. Hij begon zijn professionele carrière op 18-jarige leeftijd in een Braziliaanse voetbalclub en werd al snel een speler voor het Braziliaanse nationale team. Kaká heeft het grootste deel van zijn beroemde carrière doorgebracht bij AC Milan en speelde ook voor Real Madrid. Gedurende zijn hele carrière heeft Kaká’s leiderschap in het veld hem talloze prijzen opgeleverd, waaronder de Ballon d’Or, FIFA Speler van het Jaar 2007, de MARCA Legend-prijs en AC Hall of Fame Milan. Gedurende 2 opeenvolgende jaren verschijnt hij in de lijst van de 100 meest invloedrijke mensen in de “Time 100” -lijst. Hij werd ook gekozen als ambassadeur van de Verenigde Naties voor het Wereldvoedselprogramma.

Sadie Robertson

Bestsellerauteur, social media influencer 

Robertson is een rolmodel voor haar generatie en deelt een boodschap van hoop door haar teksten, Live Original tour, sociale platforms en media-optredens. Ze heeft een passie voor goede doelen en lanceerde een campagne om haar generatie te inspireren om een verschil te maken. Momenteel ligt haar focus op het beëindigen van honger wereldwijd in samen­werking met diverse organisaties, waaronder World Vision. Haar boeken Live Original en Live Fearless staan op de New York Times bestsellerlijst. Haar meest recente boek is getiteld LIVE: remain Alive, be alive at a specified time, have an exciting or fulfilling life.

ALBERT TATE

Oprichter en senior pastor, Fellowship Church

Tate bekleedde verschil­lende strate­gische leider­schaps­functies als pastor voordat hij in 2012 de Fellowship Church oprichtte, een van de snelst groeiende multi-etnische kerken in de VS. Hij bekleedt bestuurs­functies bij verschil­lende organisaties waaronder Azusa Pacific University, Fuller Youth Institute’s Advisory Council and the Global Leadership Network. Tate is een dyna­mische communicator en veelgevraagd spreker, en staat bekend om de manier waarop hij Bijbelse uitdagingen combineert met humor. Onlangs leverde hij een bijdrage aan Letters to a Birmingham Jail: A Response to the Words and Dreams of Dr. Martin Luther King Jr.